top of page
Image by Wolfgang Hasselmann

LORI SEWA

Jika anda sedang mencari perkhidmatan lori untuk disewa, berserta dengan pemandu lori yang berpengalaman dan boleh dipercayai, hubungi kami!

 

Organisasi kami menawarkan penyelesaian yang sempurna kerana kami mempunyai pelbagai jenis kenderaan untuk pilihan anda, berdasarkan keperluan tugasan anda.

 

Faktor yang perlu dipertimbangkan semasa menyewa lori :

Saiz dan Jenis Lori

Dapatkan input kami, untuk memastikan anda menyewa kenderaan yang tepat untuk tujuan anda

 

Kos Penyewaan

Kadar sewa kami adalah fleksibel dan boleh mengikuti servis dan bajet pelanggan. Kami juga menawarkan jaminan pulangan wang kepada pelanggan kami sekiranya kerja tidak dapat disiapkan pada hari atau masa seperti kami janjikan.

 

Bilangan Perjalanan

Anda perlu mempertimbangkan bilangan perjalanan atau perjalanan ulang-alik yang perlu dilakukan. Di syarikat kami, kami fleksibel untuk merancang mengikut keperluan anda. 

 

Tempoh Penyewaan

Anda perlu mengambil kira sama ada anda perlu menyewa lori untuk jangka masa pendek atau panjang. Anda boleh menyewa atau membuat tempahan lori selama beberapa hari untuk memindah rumah atau pejabat, atau anda boleh menyewa lori selama beberapa bulan untuk mengangkut barang dagangan perniagaan anda. Sila maklumkan pada kami tentang keperluan anda dan kami akan menyediakan lori dan sediakan pemandu yang mencukupi.

 

Keadaan Kenderaan

Salah satu faktor penting yang harus dipertimbangkan adalah sama ada kenderaan berada dalam keadaan yang baik, bagi mengelakkan kerosakan semasa perjalanan.

Pemandu dan Tenaga Kerja yang Berpengalaman

 

Selain daripada kenderaan, anda juga perlu memastikan bahawa orang yang mengendalikan kenderaan itu cekap dan berpengalaman di bidang ini. Di City Movers, semua pemandu kami berpengalaman bertahun-tahun lamanya.

 

Matlamat kami adalah untuk memenuhi keperluan anda dari segi perkhidmatan penyewaan lori kami.

PAKAJ LORI SEWA

Perjalanan satu hala: (Lokasi A ke Lokasi B) dalam lingkungan 20KM didalam Lembah Klang

KECIL

RM 150

1 tan

Lori 9 kaki 1 Tan

1 Pemandu

PERUBATAN

RM 300

3 tan

Lori 14 kaki 3 tan

1 Pemandu

BESAR

RM 350

5 tan

Lori 5 tan 17 kaki

1 Pemandu

* Pemandu tidak membawa barang untuk pakej ini

bottom of page