top of page
Packing services

PEMINDAHAN PEJABAT

Penggerak Pejabat di Kuala Lumpur, Selangor dan Putrajaya

 

Pindah ke tempat kerja baru boleh menjadi mudah jika anda menyewa perkhidmatan penggerak pejabat tempatan yang mahir. Sekiranya anda berpindah ke pejabat atau perniagaan yang berbeza di Bandaraya Kuala Lumpur, Selangor dan Putrajaya di premis yang sama, kami mempunyai pengalaman bertahun-tahun dalam menguruskan keperluan unik anda.

 

Kami memberikan anda pengalaman bergerak yang baik dan menjimatkan masa anda. Perkhidmatan pakar kami menawarkan semua bentuk pergerakan pejabat kediaman dan komersial tempatan, dari pejabat rumah kecil hingga penempatan semula syarikat besar menggunakan perkhidmatan lori serba lengkap kami.

 

Terdapat beberapa aspek yang perlu dipertimbangkan ketika melakukan perjalanan dalam jarak dekat. Semua perkara mesti dipertimbangkan, termasuk perabot pejabat, peralatan komputer, pelayan bilik belakang dan juga piano atau hiasan untuk karya seni.

 

Untuk pemindahan jarak pendek, terdapat beberapa elemen yang perlu diingat. Segala objek, termasuk perabot pejabat, peralatan komputer, pelayan bilik belakang dan juga piano atau hiasan untuk karya seni, mesti dipertimbangkan.

 

Semasa proses pemindahan, penggerak kami beroperasi dengan berkesan dengan mengemas barang-barang ini dengan selamat, mengangkutnya dengan selamat, kemudian memasangnya semula di pejabat sekarang, dan akhirnya memastikan bahawa semua pelaksanaan dilakukan dalam jangka waktu yang dijadualkan.

 

Kami menyediakan perkhidmatan pindah rumah dan pejabat yang mahir seperti berikut:

 

• Pergerakan dalaman antara lantai atau bahagian lain bangunan di KL, Lembah Klang, atau Selangor

 

• Penempatan dan penyimpanan sementara untuk pengubahsuaian, pengubahsuaian, pemasangan karpet, atau lukisan.

 

 

Penggerak kami mempunyai keupayaan dan kemudahan untuk memindahkan semua perkara di pejabat anda, termasuk perkara utama berikut:


• Meja panjang, kerusi, dan peralatan lain

• Stesen kerja dan kubikel

• Memfailkan kabinet dan rak

• Deposit selamat

• Kawasan penerimaan tetamu

• Sistem telefon dan audiovisual

• Gambar dinding dan barang hiasan yang rapuh

• Pelayan komputer dan peralatan elektronik

• Peralatan industri, misalnya, peralatan perubatan

• Gudang inventori besar

• Jentera berat

• Karya seni

• Lain-lain

 

 

Bagaimanakah ia berfungsi?

 

• Dalam rancangan projek, pertama, jadual dan ruang lingkup penempatan semula mesti ditetapkan. Mulakan dengan merangka rancangan penempatan semula ke tempat kerja.

 

• Barang yang hendak diangkut perlu dibongkar dan dimasukkan ke dalam kotak untuk pengangkutan lori. Kotak akan dikumpulkan dan diberi nombor mengikut tempat tujuannya berada.

 

• Perlindungan barang anda adalah keutamaan bagi penggerak kami. Kami menyediakan kemudahan simpanan barang di mana pengguna memerlukannya.

 

• Penggerak kami yang ramah akan menghantar barang ke tempat tujuan pada tarikh yang dijadualkan, mungkin secara berperingkat bergantung pada jadual pemindahan.

 

• Di lokasi baru, menurut label barang akan diletakkan di posisi yang tepat dan kemudian dikeluarkan, dipasang kembali.

 

• Penggerak kami juga bersedia untuk anda setelah pemindahan jika anda memerlukan sokongan tambahan untuk mengeluarkan atau menyusun semula barang dan perabot anda, atau untuk perkhidmatan penempatan semula yang lain.

 

 

Mengapa Memilih Perkhidmatan Kami?

 

• Pemindahan pejabat bukanlah pekerjaan yang mudah. Untuk beberapa tujuan, syarikat di mana saja di Kuala Lumpur dan Selangor mungkin perlu dipindahkan, termasuk pengurangan, pengembangan, penurunan kos, atau pindah ke lokasi yang lebih baik untuk menampung pelanggan mereka. Kami sedia membantu anda dalam memindahkan semua keperluan pejabat anda.

 

• Dengan penggerak pejabat terbaik kami yang mahir dan berpengalaman di Lembah Klang, Selangor dan Putrajaya, penempatan semula pejabat anda, peralihan anda akan menjadi senang dan bebas dari masalah. Penggerak pejabat kami boleh dipercayai dan profesional dapat menghantar peralatan anda dengan selamat ke premis komersial yang anda inginkan, sehingga anda dapat menjalankan operasi pejabat secepat mungkin.

 

• Kami menyediakan perkhidmatan untuk pembungkus penuh untuk mengemas barang pejabat anda dengan selamat dari pejabat lama dan memindahkannya ke lokasi pejabat baru. Yakinlah bahawa semuanya akan dimuat dengan selamat ke trak kami untuk dihantar dan dalam keadaan baik akan tiba di destinasi anda sama ada ke Shah Alam, Pantai Dalam, Putrajaya atau di mana jua di Lembah Klang.

 

• Penggerak pejabat kami yang berkesan juga menyokong semua bentuk penempatan semula pejabat termasuk kilang, gudang, mesin canggih, dan mesin berat. Kemudahan kami menyediakan penyingkiran dan pemasangan semula dengan kelengkapan dan peralatan.

 

• Penggerak pejabat pro kami menawarkan penghapusan pukal semasa penempatan semula barang besar yang tidak perlu.

 

• Kami adalah pusat pakar yang terkemuka di Kuala Lumpur dan Petaling Jaya, dengan harga yang paling berpatutan, untuk semua keperluan rumah tangga dan pejabat atau penggerak komersial anda. Penggerak pejabat kami memberikan keselesaan dan kemudahan pergerakan untuk memastikan pemindahan anda lancar dan semua keperluan bergerak anda dipenuhi dengan harga yang berpatutan dari penyimpanan, pelupusan, pengangkutan, dan pemasangan. Kami membantu memastikan pejabat anda beroperasi secepat mungkin.

 

Pasukan penggerak pejabat kami yang berpengalaman ditubuhkan dan berpusat di ibu kota Malaysia, Kuala Lumpur, bekerja setiap hari dalam seminggu sehingga pelanggan kami dapat mengatur pemindahan pada hujung minggu atau selepas waktu pejabat untuk mengurangkan tempoh tunggu dan gangguan pada hari kerja. Jadi tempah sekarang dengan kami dan kami sedia menghantar penggerak pejabat kami untuk membimbing anda.

 

Sekiranya anda mencari pelbagai perkhidmatan penempatan semula kami di Kuala Lumpur, Selangor dan Putrajaya, jangan ragu-ragu untuk mencari dan menghubungi pasukan penyewaan lori berpindah atau pejabat kami sekarang.


Hubungi penggerak pejabat kami sekarang untuk mendapatkan sebut harga atau mengisi borang pertanyaan untuk maklumat mengenai perkhidmatan penggerak domestik atau pejabat kami di Jalan Petaling, KL, atau Kepong hari ini!

Harga

Telus

Kami memberikan harga yang boleh dipercayai & jelas untuk pemindahan anda. Tarif sesuai dengan setiap anggaran. Tidak ada kejutan, & tidak ada kos overhead yang tersembunyi.

Penggerak Terlatih

Pasukan pakar penggerak kami menyelesaikan pemeriksaan latar belakang dan terlatih untuk melakukan semua aktiviti yang berkaitan dengan pergerakan.

Jadual

Pilihan

Pilih waktu dan hari terbaik

untuk bergerak, walaupun

pada hujung minggu

atau cuti umum, mengikut keselesaan anda.

Site Survey  PERCUMA

Kami menyediakan pilihan tinjauan site survey PERCUMA supaya pelanggan kami dapat  penyelesaian bergerak terbaik untuk memenuhi keperluan bergerak anda.

Kami menawarkan perkhidmatan pemindahan pejabat seperti berikut:

 1. Pemindahan pejabat ke negeri lain di dalam semenanjung Malaysia.

 2. Pemindahan ke unit atau tingkat lain atau kawasan lain di bangunan yang sama.

 3. Penempatan barang-barang niaga pelanggan untuk sementara dan penyimpanan untuk pengubahsuaian pejabat atau pemasangan karpet baru.

 

Kami mempunyai keupayaan dan kemudahan untuk memindahkan semua barangan di syarikat anda, termasuk yang berikut:

 1. Meja, kerusi dan perabot lain (termasuk barangan di laman pejabat)

 2. Kawasan kubikel pekerja

 3. Kabinet dan rak buku serta fail

 4. Peti keselamatan

 5. Kawasan penerimaan tetamu

 6. Sistem telefon dan audio visual

 7. Lukisan yang tergantung di dinding dan barang hiasan yang mudah pecah

 8. Peralatan komputer dan peralatan elektronik

 9. Peralatan perindustrian

 10. Gudang inventori yang besar

 11. Jentera berat

 12. Barang-barang lain

bottom of page