top of page
Man Carrying a Box

PELUPUSAN

Perkhidmatan Pelupusan Pukal di Kuala Lumpur, Selangor dan Putrajaya

 

Perkhidmatan pelupusan pukal atau pembuangan sampah merujuk kepada perkhidmatan pengurusan sisa barang sampah yang terlalu besar untuk dibuang di tong sampah awam biasa. Sekiranya anda mempunyai sampah dan barang yang tidak diingini dalam jumlah besar seperti perabot, anda boleh menggunakan perkhidmatan pelepasan pasukan profesional kami.

 

Kami menyediakan perkhidmatan pembuangan yang cekap dan cepat untuk membantu membuang sampah besar anda di Kuala Lumpur, Lembah Klang, Selangor dan kawasan lain. Perkhidmatan kami memenuhi keperluan kediaman dan komersial, dan kami fleksibel untuk memenuhi jadual anda pada hari bekerja atau hujung minggu di Kuala Lumpur.

 

Hubungi kami dan kami akan ke sana untuk mengumpulkan sampah besar anda di tempat pengambilan yang ditentukan dan mengangkutnya ke tempat sampah, tempat pembuangan sampah atau pusat kitar semula komuniti terdekat di bandar anda. Biasanya ia melibatkan sedikit bayaran.

 

Ditubuhkan di Kuala Lumpur - Malaysia, kami telah bertahun-tahun menjalankan perniagaan pembuangan sampah pukal. Pasukan kami ramah dan kepuasan pelanggan adalah keutamaan kami. Perkhidmatan kami kini telah meluas ke Kuala Selangor,.

 

Hubungi pasukan kami di Kuala Lumpur untuk maklumat lebih lanjut mengenai perkhidmatan kami untuk menyewa bantuan pelupusan sisa pukal yang betul.

Bulk Removal

Pembuangan Pukal

Syarikat kami menawarkan perkhidmatan pembuangan perabot lama dan servis melupuskan sisa-sisa kering dari pengubahsuaian atau perobohan rumah atau sampah-sampah besar yang sukar diletakkan ke dalam tong sampah awam biasa.

 

Kami menyediakan perkhidmatan buangan yang cekap dan pantas untuk membantu mengeluarkan sisa sampah, perabot lama atau barangan elektrik terpakai yang besar selepas pindah rumah

Furniture Dismantling

Rombakan Perabot Lama

Khidmat lori sewa kami juga bersedia untuk mengumpul sisa sampah kering dan perabot lama anda di tempat yang ditetapkan dan mengangkutnya ke halaman sampah, tapak pelupusan berbayar atau pusat kitar semula.

 

Perkhidmatan pembuangan pukal dan rombakan perabot lama kami mudah dan murah. Jikalau anda ada barang-barang kering yang ingin dilupuskan, dapatkan sebut harga daripada kami, hari ini.

Disposal and Recycling

Peralatan Elektrik Besar

Kami membantu anda untuk mengambil barang elektrik besar yang tidak diingini seperti mesin basuh lama, peti sejuk yang rosak, televisyen yang rosak, mesin basuh pinggan mangkuk, mesin pengering, dapur gas memasak, ketuhar lama, dan lain-lain dari rumah anda ke dalam trak penggerak kami.

Recyclable Waste Paper

Peralatan Komputer Pejabat Lama

Kami sedia menyediakan perkhidmatan pelupusan dan kitar semula komputer terpakai untuk perkakasan peralatan komputer terpakai atau usang termasuk papan kekunci komputer, skrin monitor, PC dan rak komputer. Kami membantu membersihkan dan mengitar semula sebilangan besar peralatan komputer lama dengan harga yang berpatutan.

Recyclable Waste Paper

Kertas Sisa Kitar Semula

Sekiranya terdapat banyak dokumen terpakai, surat kabar lama atau buku lama di rumah atau pejabat anda, kami juga menyediakan perkhidmatan penyingkiran barang-barang ini untuk membawanya ke kitar semula. Sewa perkhidmatan pelupusan yang betul untuk sisa kitar semula ini untuk menyelamatkan pokok dan persekitaran kita.

waste material

Bahan Lain

Beritahu kami apa bahan lain yang anda perlukan bantuan kami untuk membuangnya. Harap maklumkan kepada kami sama ada sampah biasa rumah tangga, membuang bahan berbahaya mesti mengikuti langkah berjaga-jaga yang berbeza semasa kami memindahkannya. Cukup hantarkan e-mel kepada kami, hubungi kami atau isi borang kami di bawah

Harga

Telus

Kami memberikan harga yang boleh dipercayai dan jelas untuk pemindahan anda. Tarif sesuai dengan setiap anggaran. Tidak ada kejutan & tiada kos overhead yang tersembunyi.

Penggerak Terlatih 

Pasukan pakar penggerak kami menyelesaikan pemeriksaan latar belakang dan terlatih untuk melakukan semua aktiviti yang berkaitan dengan pergerakan.

Jadual

Pilihan

Pilih waktu dan hari terbaik untuk bergerak, walaupun pada hujung minggu atau

cuti umum, mengikut keselesaan anda.

Site Survey PERCUMA

Kami menyediakan pilihan tinjauan laman web PERCUMA sehingga kami dapat menyesuaikan penyelesaian bergerak terbaik untuk memenuhi keperluan bergerak anda.

bottom of page