top of page
White Van

LORI PENGANGKUTAN

Kami adalah syarikat yang menyediakan perkhidmatan pengangkutan logistik yang terbaik di seluruh Malaysia.

 

Pasukan kami adalah pilihan yang tepat untuk anda jika anda tengah mencari servis pengangkutan!

Kenapa Pilih Kami?

  1. Kami menyediakan perkhidmatan penyewaan lori berdasarkan kontrak atau bahkan secara fleksibel. Ini bermaksud bahawa anda boleh mendapatkan perkhidmatan pengangkutan tetap, berdasarkan jadual dan tarikh penghantaran anda.

  2. Kami membuat pengaturan berdasarkan masa anda, sama ada hujung minggu, cuti umum atau pengangkutan waktu malam.

  3. Penggerak profesional dan pemandu trak mahir kami mengendalikan barang dengan berhati-hati untuk memastikan bahawa anda tidak perlu risau untuk mengangkut barang yang mudah retak atau berharga dengan perkhidmatan kami.

  4. Kami juga menyediakan pelbagai perkhidmatan lain yang berkaitan dengan industri mover, termasuk tetapi tidak terbatas pada pembungkusan, pembongkaran dan penyimpanan, menjadikan kami solusi sehenti untuk anda, untuk melayani semua keperluan logistik dan pengangkutan anda. Dapatkan pasukan bergerak kami yang ramah dan profesional untuk membantu mengemas, membongkar, mengangkut dan memasang semula.

  5. Kami memiliki armada kenderaan komersial dengan pelbagai ukuran dan kapasiti untuk memenuhi keperluan khusus anda. Semua kenderaan kami berada dalam keadaan baik dan mempunyai dokumen peraturan yang diperlukan untuk mengangkut muatan anda. Kami secara berkala memeriksa, melakukan servis dan membersihkan trak kami sebelum berada di jalan raya sehingga anda tidak perlu risau kelewatan jadual penghantaran anda disebabkan oleh kenderaan yang rosak.

  6. Kami dilengkapi dengan papan roller dan lori tailgate untuk memindahkan barang yang besar dan berat dengan mudah dan profesional. Jangan khuatir jika barang anda raksasa atau banyak sekali. Yakinlah, bahawa kami mempunyai peralatan bergerak yang diperlukan untuk mengendalikannya dengan berhati-hati.

bottom of page