top of page
Image by Michal Czyz

PEMINDAHAN PIANO

Penggerak Piano di Kuala Lumpur, Selangor dan Lembah Klang

 

Di Kuala Lumpur, kami adalah penggerak pro-piano! Berfikir untuk memindahkan piano anda ke tempat yang berbeza?

 

Kami menganggap piano anda adalah salah satu barang kegemaran anda kerana dengan itu anda telah mencipta muzik dan kenangan yang indah. Oleh itu, menggerakkan piano anda harus dilakukan dengan penuh kepakaran untuk memastikannya selamat.

 

Terdapat beberapa cara untuk menukar piano anda, anda boleh memanggil penggerak profesional atau melakukannya dengan bantuan rakan. Oleh kerana berat dan saiznya yang besar, memindahkan objek ini bukanlah tugas yang mudah. Kemahiran pengurusan khas diperlukan untuk mengelakkan piano anda tanpa kecederaan.

 

Piano anda boleh lekuk atau penggerak boleh tercedera jika ia dipindah tanpa teknik dan peralatan bergerak yang betul. Yakin pada kami dan dapatkan perkhidmatan kami di Kuala Lumpur. Kami mempunyai kemahiran dan pengalaman teknikal untuk memindahkan piano berharga anda tanpa calar.

 

Ketahui lebih lanjut mengenai pakej kami

 

Senarai langkah menggerakkan piano anda

 

1. Tentukan terlebih dahulu jenis piano, misalnya, Grand, Tegak, Elektrik, atau Organ.

 

2. Ukur berat, tinggi dan lebar piano anda. Ini penting untuk memeriksa sama ada pintu lokasi baru anda akan muat dengan ukuran ini..

 

3. Untuk mengelakkan calar, tutup piano anda dengan selimut semasa berpindah.

 

4. Objek akan diletakkan dengan hati-hati di papan selip bergulir untuk memastikan ia tidak merosakkan piano, lantai dan perabot lain.

 

5. Penggerak piano kami akan memuatkan piano dengan perlahan melalui pengangkut ekor ke dalam lori kami. Piano diikat rapat ke trak untuk mengelakkan kerosakan semasa penghantaran dan movers kami berkelayakan akan memandu dengan cermat untuk menjaga piano anda dengan selamat.

 

6. Movers piano kami boleh mengaturkan jika anda memerlukan tempat pemidahan sementara bagi piano anda. Ruang simpanan kami diatur pada suhu dan kelembapan yang tepat untuk memastikan piano anda dalam keadaan baik.

 

Kami percaya piano anda adalah salah satu harta benda anda yang berharga, kerana ia adalah alat yang mencipta muzik nostalgia dan mengembalikan kenangan. Oleh itu, kami akan pastikan piano anda tiba di rumah baru anda tepat pada waktunya, dengan selamat.

Bantuan penggerak piano kami hanya tersedia dari tingkat bawah / tingkat lif (kondo atau pangsapuri) ke tingkat bawah / tingkat lif (kondo atau apartmen). Pada masa ini, penggerak piano kami tidak dapat mengangkat piano ke atas atau ke bawah tangga dengan tenaga manusia.

 

Movers kami adalah antara mover yang mahir dan paling dipercayai di seluruh Kuala Lumpur, Malaysia, berdasarkan maklum balas dan ulasan pelanggan kami yang lalu.


Pelanggan juga akan senang dengan harga dan kemudahan yang kompetitif. Kami memindahkan piano termasuk di kawasan Cheras, Shah Alam, dan bandar Puchong.

 

 

Hubungi kami sekarang jika anda mencari bantuan bergerak di KL & Selangor dan dapatkan sebut harga hari ini secara percuma.

 

 

 

 

 

 

Harga

Telus

Kami memberikan harga yang boleh dipercayai dan jelas untuk pemindahan anda. Tarif sesuai dengan setiap anggaran. Tidak ada kejutan, dan tidak ada kos overhead yang tersembunyi.

Penggerak Terlatih 

Pasukan pakar penggerak kami menyelesaikan pemeriksaan latar belakang dan terlatih untuk melakukan semua aktiviti yang berkaitan dengan pergerakan.

Jadual

Pilihan

Pilih waktu dan hari

terbaik untuk bergerak, walaupun pada hujung

minggu atau

cuti umum, mengikut keselesaan anda.

Site Survey 

Percuma

Kami memberikan site survey PERCUMA supaya anda dapat penyelesaian bergerak terbaik untuk memenuhi keperluan bergerak yang teratur dan selamat.

Preferred Schedule

Proses pemindahan sebuah piano bukanlah tugas yang mudah kerana ianya berat dan saiznya besar. Ia memerlukan penjagaan dan kemahiran khas, supaya pemindahan piano dapat dilaksanakan, tanpa sebarang kerosakan atau kecederaan. Dengan kepakaran dan pengalaman kami, anda tidak perlu risau tentang apa-apa. 

 

Kenal pasti jenis piano anda > Pastikan berat dan ukuran dimensi piano dan laluan untuk pemindahan piano > Balut piano dengan selimut tebal > Piano akan diletakkan diatas papan gelangsar > Muatkan piano dengan perlahan ke dalam lori melalui lif tailgate > Kami juga boleh mengaturkan kemudahan penyimpanan piano anda.

 

Selain itu, kami turut menyediakan khidmat penalaan piano selepas kerja pemindahan selesai. Piano anda mungkin memerlukan khidmat ini, selepas ia dipindahkan kerana terdapat perubahan kelembapan atau suhu dalam persekitaran baru. 

bottom of page