top of page
Mover Packing

PEMINDAHAN RUMAH

Pindah Rumah di Kuala Lumpur, Lembah Klang (Selangor), Puchong, Shah Alam, Gombak, Damansara, Sentul, Rawang, Petaling Jaya (PJ)

Jangan risau, kerana pasukan pindah rumah kami yang berpengalaman di Lembah Klang ada di sini dan kini dapat memberikan anda pengalaman bergerak yang menyeronokkan dan lancar. Adakah pindah rumah nampak seperti tugas yang berat dan susah bagi anda?


Syarikat kami yang berpusat di Kuala Lumpur dan Selangor memberikan perkhidmatan yang paling mahir dan cekap tanpa mengira sama ada anda berpindah ke sebuah rumah, flat atau kondominium bertingkat. Sudah bertahun-tahun bekerja di industri pemindahan kediaman dan komersial Lembah Klang, kami mempunyai kepakaran untuk memindahkan pelbagai jenis perabot rumah dari barang berharga ke kabinet besar dan berat.


Memahami bahawa barang-barang rumah tangga anda adalah yang paling berharga bagi anda, movers rumah dan movers pejabat kami akan melakukan peranan mereka setiap masa dan memberi perhatian sepenuhnya untuk memastikan barang anda dijaga dengan baik. Kami juga menyediakan perkhidmatan penempatan semula dengan pasukan penggerak profesional. Kepuasan pelanggan adalah keutamaan kami.


Perkhidmatan penggerak rumah kami merangkumi tugas-tugas berikut untuk memenuhi keperluan khusus anda termasuk senarai tugas ini:


• Lawatan ke rumah untuk merancang penempatan semula
• Memuat dan membongkar perkhidmatan
• Bekalan kotak dan membungkus barang
• Kemudahan simpanan sementara
• Mengendalikan barang mudah rapuh dan halus seperti lampu
• Menggerakkan objek unik, seperti piano atau karya seni
• Barang yang diangkut dengan lori
• Membongkar dan memasang semula perabot

Mengapa anda mesti memilih Perkhidmatan Penggerak Rumah Profesional kami di Malaysia?


Kami adalah movers rumah yang professional dan memberikan harga yang paling berpatutan di bandar Kuala Lumpur dan Selangor, Malaysia.

 

 

 • Langkah seterusnya yang perlu anda lakukan ialah merekrut pengurus rumah yang mahir ketika anda mula merancang untuk pindah ke rumah yang lebih baru dan lebih besar. Nampaknya lebih mudah untuk mendapatkan pertolongan rakan anda untuk membantu semasa bergerak, tetapi dengan trak, kotak dan bahan pembungkus yang betul, mereka tidak dapat membantu anda. Pertimbangkan syarikat penggerak mahir kami untuk penempatan semula di bangunan yang besar.

 • Syarikat kami mempunyai pengalaman dalam sektor ini lebih dari 15 tahun dan kami pakar dalam menguruskan semua peringkat barang berharga anda dengan berhati-hati.

 • Penggerak rumah profesional kami komited untuk menyediakan perkhidmatan pemindahan yang mudah, cepat dan selamat kepada semua pelanggan kami, tanpa mengira jumlah atau saiz objek. Kami juga menawarkan pelbagai perkhidmatan tambahan termasuk penyimpanan dan bekalan kotak dan penyingkiran bahan pukal.

 • Trak bergerak kami adalah kenderaan yang dilengkapi dengan lif garpu untuk memastikan barang berharga anda dikendalikan dengan selamat, termasuk barang-barang halus seperti piano. Kami juga mempunyai pelbagai lori dengan ukuran dan kapasiti yang berbeza. Sekiranya anda merancang penempatan semula bilik ke bilik kecil, penempatan semula pejabat syarikat, pemindahan bangunan, pemindahan gudang, penempatan semula wilayah atau jarak jauh di seluruh bandar di Malaysia, anda boleh bergantung pada pakar penggerak rumah kami untuk mencari penyelesaian terbaik untuk anda.

 • Beritahu kami keperluan bergerak anda dan anda pasti boleh duduk dan berehat; kami akan membantu anda yang merupakan pelanggan kami.

 

Mencari servis pindah rumah? Hubungi kami melalui panggilan telefon sekarang untuk mendapatkan sebut harga percuma untuk pejabat atau pertukaran asing anda atau mengatur lawatan laman web percuma jika anda kini berpusat di Kuala Lumpur, Selangor, Putrajaya, Klang, Puchong, Subang, Gombak, Petaling Jaya, Kepong, Kajang, Damansara, Sungai Buloh.

Harga

Telus

Kami memberikan harga yang boleh dipercayai dan jelas untuk pemindahan anda. Tarif sesuai dengan setiap anggaran. Tidak ada kejutan, dan tidak ada kos overhead yang tersembunyi.

Penggerak Terlatih

Pasukan pakar penggerak kami menyelesaikan pemeriksaan latar belakang dan terlatih untuk melakukan semua aktiviti yang berkaitan dengan pergerakan.

Jadual

Pilihan

Pilih waktu dan hari

terbaik untuk bergerak, walaupun pada hujung

minggu atau

cuti umum, mengikut keselesaan anda.

Site Survey

Percuma

Kami memberikan site survey PERCUMA supaya anda dapat penyelesaian bergerak terbaik untuk memenuhi keperluan bergerak yang teratur dan selamat.

Dengan pengalaman luas dalam perkhidmatan pindah barangan rumah, kami mempunyai kepakaran dalam pelbagai jenis isi rumah, daripada barangan mudah pecah yang berharga, kepada kabinet yang besar dan berat. Keselamatan dan penjagaan barangan anda menjadi keutamaan kami. 

 

Dapatkan perkhidmatan pindah rumah kami mengikut keperluan anda

 1. Tinjauan tapak di rumah anda untuk fasa perancangan pemindahan rumah

 2. Servis pembungkusan dan pemunggahan barang

 3. Peruntukan kotak dan jenis pembungkusan mengikut keperluan

 4. Kemudahan simpanan sementara

 5. Pengendalian dan pembungkusan barangan mudah pecah

 6. Pemindahan barang yang penting seperti piano dan hasil seni

 7. Pemindahan barang melalui lori

 8. Menceraikan perabot dan pemasangan semula perabot

 

Di City Movers, kami adalah pakar dalam memberikan servis terbaik dalam pemindahan barangan mengikut keperluan anda. Sila hubungi kami untuk mendapatkan tawaran harga terbaik atau untuk mengaturkan servis lawatan tinjauan tapak percuma. 

bottom of page