top of page
Image by Uneebo Office Design

PEMINDAHAN PERABOT

Pengilang Perabot di Kuala Lumpur, Selangor dan Putrajaya

 

Adakah anda mahu pindahkan perabot anda di sekitar Kuala Lumpur dan Selangor? Atau memikirkan bagaimana untuk pindahkan perabot besar dari tempat anda? Tidak perlu mengeluh lagi, kami ada di sini untuk membantu anda menukar perabot besar anda dengan selamat di sekitar Kuala Lumpur, Malaysia.

 

Dengan servis kami yang boleh dipercayai di Kuala Lumpur, anda boleh yakin bahawa barang anda akan tiba di destinasi dengan selamat dan tepat pada waktu.

 

 

Kenapa pilih kami?

 

Setelah berjaya memindahkan pelbagai perabot dan mendapat banyak ulasan positif dari pelanggan sejak bertahun-tahun yang lalu, pasukan kami 100% komited untuk:

 

• Sediakan movers yang sangat terlatih dan profesional yang akan menangani barang-barang anda yang berharga dengan berhati-hati.

• Menyediakan pelbagai servis yang lengkap, dari pembongkaran, pembungkusan, penyimpanan, pemindahan, dan pemasangan.

• Memberikan layanan pelanggan yang penuh perhatian dan berkualiti semasa anda bergerak.

• Pastikan perabot anda dilindungi dengan perlindungan keselamatan yang ketat.

• Berikan harga terbaik, berpatutan dan kompetitif dengan jumlah tenaga kerja yang diperlukan.

 

Pasukan penggerak kami yang ramah dari Kuala Lumpur, Malaysia akan memberikan anda pengalaman bergerak di rumah tanpa tekanan. Kami berpengalaman dan dapat membongkar dan memasang semula peralatan anda dengan cepat dan mudah untuk mengurangkan masa bergerak.

 

Movers kami mengalihkan perabot dengan penuh perhatian untuk mengelakkan kerosakan harta benda anda. Kami memandang perkhidmatan pelanggan sebagai keutamaan kami.

 

Kami menawarkan armada kenderaan yang terpelihara dengan baik untuk menghantar perabot dengan cekap dan pantas di Kuala Lumpur dan Selangor dan juga ke Putrajaya. Sama ada anda memerlukan trak 1 tan, trak 5 tan atau van kargo, kami dapat menyediakan kenderaan yang tepat untuk anda.

 

Kami merangkumi perkhidmatan pengangkutan mover dan lori dari penempatan semula isi rumah kediaman, syarikat komersial, satu bilik hingga satu perabot di pejabat anda. Oleh itu, sama ada anda menjual barang pejabat terpakai, membeli sofa besar, atau memindahkan seluruh rumah anda ke tempat baru, kami bersedia melayani anda dan syarikat anda di Lembah Klang.

 

Tambahan pula, pasukan kami yang berdedikasi siap membantu anda untuk apa-apa jenis pekerjaan yang bergerak atau menaiki tangga di apartmen tanpa lif.

 

Kami adalah pusat sehenti di Lembah Klang yang memenuhi semua keperluan bergerak anda yang merangkumi penempatan semula tempatan dan antarabangsa. Perkhidmatan lain yang kami tawarkan termasuk pembongkaran, pembungkusan, kotak kadbod, penyimpanan, penggerak piano, dan banyak lagi.

 

Sekiranya anda merasakan perkhidmatan kami bermanfaat, hubungi pasukan kami sekarang untuk perbincangan terperinci dan dapatkan sebut harga untuk pekerjaan pindah anda di Kuala Lumpur, Selangor atau Putrajaya pada bila-bila masa.

 

 

 

Harga

Telus

Kami memberikan harga yang boleh dipercayai dan jelas untuk pemindahan anda. Tarif sesuai dengan setiap anggaran. Tidak ada kejutan, dan tidak ada kos overhead yang tersembunyi.

Penggerak Terlatih 

Pasukan pakar penggerak kami menyelesaikan pemeriksaan latar belakang dan terlatih untuk melakukan semua aktiviti yang berkaitan dengan pergerakan.

Jadual

Pilihan

Pilih waktu dan hari

terbaik untuk bergerak,

walaupun pada hujung

minggu atau cuti umum,

mengikut keselesaan anda.

Site Survey PERCUMA

Kami menyediakan pilihan tinjauan site survey PERCUMA supaya pelanggan kami dapat  penyelesaian bergerak terbaik untuk memenuhi keperluan bergerak anda.

Pasukan RGR Movers sedia membantu anda dalam usaha memindah perabot-perabot anda, baik yang ringan dan mudah pecah atau yang berat belaka.

 

Dari hari pertama, pasukan kami seratus-peratus komited untuk menyampaikan usaha terbaik kami dari segi:

  1. Memperuntukkan individu yang cekap dan profesional untuk mengendalikan barangan anda dengan cermat

  2. Sedia memberi khidmat dari segi pembongkaran, pembungkusan, penyimpanan, pemindahan dan pemasangan

  3. Fokus kami kepada kualiti kerja yang tertinggi semasa menjalankan tugasan kami

  4. Memastikan perabot anda diikat dengan kemas dan ketat supaya barangan anda selamat semasa perjalanan

  5. Menawarkan harga berpatutan dan kompetitif kepada pelanggan kami

bottom of page